Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Thermostaten, beveiliging en waterdetectoren

Wist u dat 75 procent van het energieverbruik van uw huishouden naar verwarming en warm water gaat? Tijd dus om uw energiekosten te verlagen door de temperatuur per kamer te kunnen instellen. Het gevolg: meer controle, comfort en efficiëntie. Overstappen van een reguliere naar slimme thermostaat bespaart u dankzij zoneregeling heel wat energie, bijvoorbeeld tot tien procent op stookkosten.

U kan uw verwarmingssysteem verder uitbreiden om ernstige schade aan uw huis te voorkomen. Lekkages en bevroren leidingen wilt u echt niet, dus wapen u er tegen. Een waterlekkage- en vorstdetector waarschuwt u direct als er een probleem is. U moet er niet eens voor thuis zijn. Bent u op kantoor of er een dagje tussenuit, uw detector laat het u weten als er een waterlek is of als de temperatuur en vochtigheidsgraad boven of onder de ingestelde limieten komen. Dankzij die info kan u snel handelen en dure reparaties vermijden.

Spaar onnodige kosten uit en kom langs in één van onze toonzalen. Wij vinden samen met u het beste systeem met – al dan niet slimme – thermostaat of detector.