Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Waterfilters

Iedereen weet dat stadswater zeer streng gecontroleerd wordt en dat u het zonder probleem kan drinken, een gezonde gewoonte. Water is echter een natuurlijk product dat niet overal dezelfde samenstelling en smaak heeft omdat het in de ene regio gewonnen wordt uit oppervlaktewater en in een andere uit grondwater. Smaak is een persoonlijke kwestie en bij flessenwater kan u kiezen wat u lekker vindt. Waarom zou u dit dan ook niet met uw kraantjeswater doen?

Voor het zachtste, zuiverste en lekkerste water moet u bij Sax zijn, want we verwerken filters in al uw kranen. Zo kan u het water zuiveren om de smaak te krijgen die u goed vindt. We hebben zelfs filterkranen met gekoeld en spuitwater. Dit stimuleert het drinken van water, zonder dat u nog flessenwater nodig heeft. Goed voor uw gezondheid én de portemonnee. De waterbehandeling kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een actieve koolfilter om onzuiverheden en geurtjes eruit te halen of een systeem van omgekeerde osmose.

Een combinatie van waterfilter en waterverzachter werkt uiteraard nog doeltreffender. Deze toestellen plaatst u aan de waterteller en uit elke kraan van uw woning stroomt dan zacht gefilterd en lekker drinkwater. De optimale watersensatie, dus! Dankzij het zelfreinigende systeem hoeft u niet regelmatig filters reinigen of vervangen, want gemakkelijk kan ook. Kom naar één van onze toonzalen en wij vinden de juiste waterfilter voor u.

Gerelateerde blogposts:

image
dinsdag 3 oktober 2017Dossier: internet der dingen

besparing, veiligheid en comfort

Gerelateerde merken

image
image
image