Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
360° duurzaamheid

360° duurzaamheid

25 februari 20191.995 minuten lezen

Publireportage – VASCO

Uw woning energie efficiënt verwarmen, ventileren & koelen met Vasco!

Elektrisch verwarmen, de energie van de toekomst

Elektrische verwarming is hot. Jaar na jaar stijgt de vraag van installateurs én eindklanten naar innovatieve elektrische verwarmingsoplossingen. Logisch, want in onze steeds beter geïsoleerde huizen, alsmaar meer uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke oplossing. Vasco speelt in op deze duurzame trend van elektrische verwarming. Zo zal Vasco in het voorjaar van 2019 haar gamma elektrische designradiatoren verder uitbreiden met 2 varianten: ONI-EL en Beams MONO-EL.

ONI O-P ELEKTRISCH, de dunste radiator nu ook elektrisch

Oni, de dunste Vasco-badkamerradiator ooit (8 mm) is nu ook beschikbaar in een elektrische variant met handige uitsparingen om badkamerhanddoeken makkelijk te kunnen drogen. De ONI-EL voldoet aan de strenge Europese Ecodesign-eisen voor elektrische apparaten. Deze elektrische variant is aan de achterzijde afgewerkt met een volledig vlakke afdekplaat in dezelfde kleur als de voorplaat, waarin de elektrische weerstand geïntegreerd is. Langs de zijkant zie je dus enkel het flinterdunne radiatorblad. De elektrische ontvangmodule, met o.a. een standby- en memoknop, is onzichtbaar weggewerkt.

Vasco Oni

BEAMS MONO ELEKTRISCH

Deze nieuwe designradiator in aluminium koppelt alle voordelen van elektrische verwarming aan een strakke vormgeving. Een echte aanrader voor wie houdt van een minimalistische look! Bij de ontwikkeling van de Beams Mono-EL moesten de Vasco-designers alles uit de kast halen om in de strakke verticale profielen (breedte 150 mm) een elektrische weerstand te integreren. De profielen werden van bijkomende vinnen voorzien om de warmte-afgifte te verhogen. Aan de achterzijde is een afdekplaat voorzien, in dezelfde kleur als de voorzijde, waarin de elektrische weerstand helemaal weggewerkt is. Hierdoor is het mogelijk om de radiator op te warmen tot max. 80 à 85°C, uiteraard met de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur automatisch te regelen, naar wens.

Vasco Beams

NIVA VENTILO-CONVECTOR, altijd de gewenste comforttemperatuur in iedere ruimte

De perfecte 2-in-1 oplossing bij LTV verwarmen en koelen! De Niva ventilo-convector brengt iedere ruimte op de gewenste comforttemperatuur. De convector zuigt de lucht aan via de onderzijde en stuurt koele of warme lucht via de ventilator door de warmtewisselaar. De warme of koele lucht wordt aan de bovenzijde in de ruimte gebracht. De uiterst dunne vormgeving van de strakke voorplaat in combinatie met het achterliggende gedeelte creëert een ‘zwevend’ effect tov de muur. Het gestileerde Niva-design geeft extra cachet aan elk interieur.

text

Vasco – www.vasco.eu

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?