Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Alsof je in je eigen badkamer staat

Alsof je in je eigen badkamer staat

24 november 20192.485 minuten lezen

Ontdek de vernieuwde toonzaal in Bissegem

Na een jaar van verbouwingswerken heropende de toonzaal van Sax in Bissegem in augustus haar deuren. Dubbel zo groot als voordien – met nóg meer badkamerinspiratie – en met een opvallende glaspartij die extra veel licht binnenlaat aan de voorzijde van het gebouw.

Toonzaal Bissegem gevel

Nog makkelijker kiezen

Niets is moeilijker dan badkamermeubels en -kranen kiezen als je je amper een voorstelling kan maken van het eindresultaat. De realistische badkameropstellingen in de Sax-toonzaal in Bissegem maken het kiezen een stuk makkelijker. In de lichtrijke ruimte komen de douches, kranen, badkamermeubels en -accessoires optimaal tot hun recht.

“De toonzaal is zo opgevat dat je er volledig doorheen kan kijken”, zegt filiaalverantwoordelijke Thijs De Clerck. “Een grote glaspartij geeft uit op de Leie en de velden eromheen. De vele glaswanden en lichtkoepels maken het een zeer lichtrijke en aangename ruimte, waarin alle toonzaalboxen volledig tot hun recht komen. Zo krijg je als bezoeker een duidelijk beeld van de stijl en sfeer die je creëert door bepaalde badkamermeubels en -kranen te combineren. Tijdloos klassiek, een retrostijl of juist een strakke designlook: elke box heeft zijn eigen uitstraling. Alsof je in een echte badkamer staat.”

Toonzaal Bissegem sfeerfoto

Zelf testen en ontdekken

In de vernieuwde toonzaal ontdek je niet alleen badkamers, vrijstaande baden, badkamermeubels met speciale verlichting of bijzondere kranen, er is nu ook een nieuwe hoek met spoelbakken en kranen voor de keuken. Daarnaast is er aandacht voor verwarmingstechnieken: verwarmingsketels en radiatoren, ventilatietoestellen, waterverzachters, warmtepompen, …

En wat nog interessanter is: sommige producten kan je ter plaatse testen. Probeer bijvoorbeeld gerust eens de douchetoiletten of de infraroodcabine uit, of ervaar de verzachtende werking van PURO₂. “PURO₂ is ons jongste product en werkt verzachtend voor mensen met brandwonden, psoriasis en andere huidaandoeningen. De stand is in volle opbouw, maar binnenkort kan je de werking testen aan de hand van een testbassin waar je je arm in kan stoppen. Zo voel je zelf het effect van de ultrafijne luchtbellen op je huid.”

Toonzaal Bissegem sfeerfoto

De weg naar de juiste installateur

Na je bezoek nog vragen over je badkamerinrichting, verwarming, ventilatie of andere sanitaire technieken? Onze collega’s in Bissegem geven je graag advies. Bij voorkeur op afspraak, zodat ze voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken. “We geven met plezier uitleg over de mogelijkheden van onze producten, zodat klanten een bewuste keuze kunnen maken. Heb je nog geen installateur, dan kunnen we je doorverwijzen naar een vakman uit ons netwerk, iemand die vertrouwd is met het merk of product van je voorkeur. Zo zijn we er zeker van dat onze producten correct geplaatst worden en ben jij als klant zeker van een deskundige service.”

Toonzaal Bissegem sfeerfoto

De toonzaal van Sax in Bissegem bezoeken?

De vernieuwde toonzaal bevindt zich net buiten het centrum van Bissegem, langs een van de invalswegen naar Kortrijk centrum. Je kan makkelijk parkeren voor de deur en de toonzaal is vlot toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Spring gerust binnen om inspiratie op te doen of maak een afspraak.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?