Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Ecologische duurzaamheid is meer dan alleen een trend.

Ecologische duurzaamheid is meer dan alleen een trend.

3 september 20181.59 minuten lezen

Go Green: De groene badkamer van Kaldewei

Het klimaat op aarde is in ernstige crisis. In de afgelopen jaren zijn politici en ondernemingen in de meeste geïndustrialiseerde landen echter tot het besef gekomen dat de vorige energie- en grondstoffenverspillende manier van leven en produceren fatale gevolgen zal hebben voor klimaat en mensheid. Dit nieuwe bewustzijn manifesteert zich in een veranderd consumentengedrag dat minder gedreven is door het “ik” en meer door het “wij”.

De groene badkamer

Steeds meer mensen willen zelf een eigen bijdrage leveren aan een levenswaardige toekomst. Men kiest voor een aanbieder van groene stroom, eet meer bio-groenten, stapt voor kleine afstanden liever op de fiets dan in de auto en men kiest bewust voor duurzame en ecologische producten in de inrichting van woning en badkamer.

Trendsetters zoals architecten en ontwerpers leggen steeds meer de nadruk op aspecten zoals duurzaamheid, zorgvuldig grondstoffengebruik en gezondheid. De “groene” levensstijl beweegt zich meer en meer doorheen alle aspecten van onze levensstijl en komt in het bijzonder in onze badkamer tot uiting, dé ruimte bij uitstek waar een beschermde intimiteit gepaard gaat met zuiverheid en ontspanning.

De groene badkamer

De ontwerpen van Kaldewei tonen op indrukwekkende wijze aan dat ecologische producten niet enkel goed zijn voor het milieu, maar ook de zintuigen kunnen prikkelen. Kaldewei volgt reeds meer dan 90 jaar consequent het pad van ecologische duurzaamheid. De grondstoffen die Kaldewei gebruikt voor de productie van baden, douchevlakken en wastafels in geëmailleerd staal zijn uitsluitend samengesteld uit materialen die 100 % herbruikbaar zijn.

Qua vorm ontworpen in samenwerking met de meest vermaarde designbureau’s zijn zij tegen veel bestand, eenvoudig te reinigen, en behouden ze gegarandeerd hun mooie uiterlijk voor vele jaren. Het is niet zonder goede reden dat Kaldewei 30 jaar garantie geeft op alle modellen!

Een groene badkamer brengt zo mensen in contact met hun omgeving, bouwt bruggen tussen generaties, en laat simpelweg uitkijken naar een toekomst waarin het waard is om wonen.

De groene badkamer

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.