Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Een douchetoilet, iets voor jou.

Een douchetoilet, iets voor jou.

9 mei 20183.105 minuten lezen

Wij zetten de voordelen voor jou graag op een rijtje

Steeds vaker maakt het standaard toilet plaats voor een douchetoilet. Want zeg nu zelf, is er iets hygiënischer dan jezelf reinigen met water?

Wanneer we terugkeren in de tijd, zien we dat er al van alles werd gebruikt in het verleden: sponzen, gras, doeken, gladde keien, kranten,… en water. In heel wat Europese landen – niet alleen in Japan – is water vandaag nog altijd het populairste reinigingsmiddel. Denk aan de bidet die je vaak aantreft in zuiderse badkamers. Logisch, want jezelf reinigen met water is verfrissend, rustgevend en hygiënisch. Maar de bidet is nu niet het meest technologische vernuft en velen in Noord-Europa halen er hun neus voor op – en gelijk hebben ze.

Tijden veranderen en de douche-WC doet ook zijn intrede in België. Mensen raken meer en meer overtuigd door het comfort van deze toiletvorm. Toegegeven, de eerste keer is wat onwennig, maar eens je het gewend bent, wil je niets anders meer.

Douche wc iets voor jou

Welkom in de nieuwe dimensie van persoonlijke hygiëne

De GROHE Sensia Arena is het hoogtepunt van de sanitaire evolutie. Deze douche-WC combineert de visionaire ideeën van GROHE met de meest moderne technologie. Je geniet van innovatieve functies die perfect kunnen worden afgestemd op de behoeften van iedere gebruiker. Man of vrouw. Ervaar een nieuwe standaard van persoonlijke hygiëne.

Bovendien is het eenvoudig te gebruiken. De zitting opent en sluit automatisch dankzij de geïntegreerde sensor. De sensor detecteert wanneer je effectief plaats neemt en zal dus nooit de stralen starten als je niet neerzit.

Nadat je hebt plaatsgenomen op de zitting en je behoefte hebt gedaan, kies je zelf welk reinigingsmechanismen je in werking stelt. Er schuift dan een sproeikop uit de binnenkant van de wc-pot, waarvan het einde gericht is op het achterwerk. Voor de dames is er ook de lady shower, die iets verder uitsteekt. Een warme waterstraal zorgt ervoor dat alles onderaan keurig schoon wordt gemaakt. Je kiest zelf hoeveel water, de watertemperatuur en de straalsterkte, volgens je persoonlijke voorkeur. De controle ligt volledig bij jou, via de afstandsbediening, het bedieningspaneel aan de pot of zelfs met de applicatie op je smartphone(die je voorkeuren en die van andere gezinsleden onthoudt).

Tenslotte kan je kiezen voor een warme droger die snel en zacht droog blaast. Wie het nog niet vertrouwd, kan een wc-papiertje gebruiken ter verificatie. Maar het feit dat er heel wat bespaard zal worden op wc-papier, maakt dit een duurzame oplossing.

Bediening via app

Het is niet alleen makkelijk voor jezelf, maar ook voor gezinsleden die anders hulp kunnen gebruiken, zoals kinderen of ouderen. De Sensia Arena is bovendien voorzien van nachtverlichting, voor wie af en toe een nachtelijke tussenstop moet maken en zich niet wil vergissen.

Altijd hygiënisch schoon

Niet onbelangrijk voor een toilet: het schoonhouden. GROHE helpt alvast een handje; de Sensia Arena maakt gebruik van innovatieve technologiën en een intelligent ontwerp. Zo is er de antibacteriële coating die het toilet levenslang proper houdt en het Triple Vortex spoelsysteem voor een krachtige spoeling. Ook de douche-armen reinigen zichzelf voor en na elk gebruik. Tenslotte is het ontwerp randloos, wat schoonmaken makkelijker maakt.

toilet

Het oog wil ook wat

Een technisch vernuft in de badkamer mag er uiteraard ook mooi uitzien. De Sensia Arena ziet er bijzonder stijlvol uit en geeft elke badkamer nog meer een exclusieve toets. Het topdesign is intussen bekroond met 14 internationale design awards.

Heb je nog vragen over douche-WC’s?

Wil je weten of het in jouw badkamer past? Een installateur nodig? Wij helpen we je graag verder in één van onze 10 toonzalen. De GROHE Sensia Arena uit dit artikel staat in de toonzaal van Melle, Gentbrugge, Brugge, Lokeren.

Ontdek nog meer over de GROHE Sensia arena

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.