Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Je houdt niet van poetsen? Join the club!

Je houdt niet van poetsen? Join the club!

5 december 20191.43 minuten lezen

Je douche poetsen is niet bepaald een leuke klus. Hoe zorg je ervoor dat je altijd snel klaar bent? Ook zonder poetshulp!

Ontdek waar je op kan letten bij de keuze van een onderhoudsvriendelijke douche. En geniet van meer vrije tijd!

Onderhoudsvriendelijke afwerking

Op zoek naar een douche die zowel hygiënisch is als onderhoudsvriendelijk? Bij Kermi maken we het jou zo makkelijk mogelijk. De onderhoudsvriendelijke afwerking KermiClean zorgt ervoor dat het water vlotjes van de wand afloopt. Vuil, kalk, en zeepresten spoelen mee af. Met minder gebruik van vaak schadelijke onderhoudsproducten. Supersnel in onderhoud, handig voor je portemonnee en goed voor het milieu! Wat wil je nog meer?

KermiClean

Steeds voordeliger tot zelfs gratis

De KermiClean afwerking wordt steeds goedkoper en is op sommige reeksen bovendien gratis. Bijvoorbeeld op het model Raya. Op het model Cada XS is deze afwerking met ‘Teflon-effect’ zelfs standaard voorzien!

Dark Edition

Ook fan van een zwarte industriële look ‘Loft Style’? Het tijdrovend poetswerk om de vele ruiten schoon te maken houdt je tegen? Het rasterdesign ‘Print’ van de reeks Dark Edition heeft geen profielen als ruit. En dus heb je veel minder onderhoud.

Een douche nemen kan verkwikkend zijn. Je bent vast minder opgewekt als je terug in het zweet staat na het poetsen van je douche. Dat kan anders! Ontdek onderstaand de tips van Kermi om je douche gemakkelijk schoon te maken en te houden.

Aus Liebe zum Duschen? Ook passie voor de doucheruimte? Bekijk hier wat de gebruikers vinden.
 Het kan anders! Ontdek hier onze tips voor een makkelijk onderhoud.
 Douchedesign. Ontdek hier wat Kermi voor jou kan betekenen.

Heb je nog vragen over jouw perfecte douche of over het onderhoud hiervan? Je kan hiervoor steeds terecht in een van onze toonzalen. Maak een afspraak bij Sax Sanitair voor advies op maat of bezoek een van onze toonzalen voor inspiratie!

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?