Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Minder poetswerk in de badkamer = meer tijd om te genieten!

Minder poetswerk in de badkamer = meer tijd om te genieten!

28 oktober 20191.6 minuten lezen

De meeste mensen houden niet van poetsen. Jij bent ook geen fan? Doe dan je voordeel met geëmailleerd staal van Kaldewei!

Staal en glas

Geëmailleerd staal is een unieke samensmelting van staal en glas. Staal staat voor degelijkheid, stabiliteit en stevigheid. Email is een soort van hoogwaardig glas. Glas heeft geen poriën waardoor vuil en bacteriën geen kans krijgen zich aan het oppervlak te hechten. Hierdoor is Kaldewei geëmailleerd staal heel hygiënisch en super eenvoudig te reinigen!

Een betegelde douche? Of toch maar liever een doucheruimte zonder voegen?

Je vindt een getegelde inloopdouche nog steeds chique? Dan neem je er graag de beschimmelde voegen en een lastig onderhoud met agressieve producten er graag bij. Of toch niet? Met Kaldewei hoeft je je geen zorgen te maken over vuile vieze voegen en een lastig proper te maken douche. Want op geëmailleerde douchevlakken zetten vuil en kiemen zich niet vast. En moet jij minder lang poetsen! Een zachte vochtige doek volstaat om het oppervlak te reinigen. Voor jou blijft er op die manier meer tijd over voor het belangrijkste: genieten!

Betegelde douche

Wil je nog minder onderhoud?

Dat kan! Met ‘Pareleffect’ van Kaldewei.

‘Pareleffect’ is een behandeling van het oppervlak die permanent in het geëmailleerd staal is ingebrand. Door het ‘Pareleffect’ druppelt het water snel en eenvoudig naar beneden. Het neemt hierbij als parels praktisch alle vuil- en kalkdeeltjes mee. Resultaat? Nog meer tijd om te genieten want een nog eenvoudiger en een sneller onderhoud! Zelfs opgedroogde watervlekken en kalkresten worden heel gemakkelijk verwijderd. Top!


Je bent geen ‘Mister Proper’?

  • Ontdek hier de tijdsbesparende voordelen van Kaldewei.

  • ‘Easy-Clean’: een pareltje van Kaldewei!

  • Vuile, vieze voegen beu? Maak hier je keuze in de oplossingen van Kaldewei!

  • Tips om als een schoonmaaktornado door de badkamer te vliegen vind je hier.

Heb je nog vragen over jouw perfecte douche of over het onderhoud hiervan? Je kan hiervoor steeds terecht in een van onze toonzalen. Maak een afspraak bij Sax Sanitair voor advies op maat of bezoek een van onze toonzalen voor inspiratie!

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?