Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Muziek in de badkamer

Muziek in de badkamer

5 mei 20192.39 minuten lezen

Maak je belhydro-moment extra ontspannend met een geïntegreerd soundsysteem

’s Morgens helpt muziek je wakker te worden, ’s avonds maakt de juiste muziek je rustig en wiegt ze je in slaap. Dat je in zowat elke wellness rustgevende geluiden door de boxen hoort klinken, is dan ook geen toeval. Want muziek heeft een enorme impact op je gemoed, je energieniveau en je gezondheid. Met een geïntegreerd soundsysteem in je Belhydro-massagebad wordt jouw wellnessmoment dus extra ontspannend.

Complete massage, volledige ontspanning

Een Belhydro-massagebad is dus niet alleen een heerlijke manier om te ontspannen, je voelt ook het positieve effect op je gezondheid. Dat effect is des te groter als je intussen kan genieten van je favoriete muziek. Met een geïntegreerd soundsysteem in je bad – krachtig genoeg om er ook onder de douche van te genieten - wordt jouw wellnessmoment extra ontspannend.

Meezingen of volledig tot rust komen

Dat muziek een positieve invloed heeft op je mentale en fysieke gezondheid blijkt niet alleen uit verschillende onderzoeken, je kan het ook gewoon zelf ervaren. Door mee te zingen met hun favoriete nummer worden de meeste mensen vanzelf vrolijk. En muziek met een rustig, stabiel ritme afspelen, brengt je geest tot rust en kan je zelfs helpen om vlotter in te slapen. Terwijl je in bad geniet van een deugddoende massage, brengt je favoriete achtergrondmuziek je dus ook mentaal tot rust.

Massagebad mét muziek

Je Belhydro-massagebad kan je daarom laten uitrusten met ingebouwde speakers en versterker. Die zorgen ervoor dat je de muziek duidelijk kan horen terwijl de massagejets hun werk doen. Ze worden bovendien onzichtbaar geïntegreerd in het bad en je kan ze koppelen met je smartphone of tablet, of streamen via Bluetooth. Wil je van je badkamer een echte wellnessruimte maken, dan kan je daarnaast kiezen voor gekleurde verlichting. Die wordt geïntegreerd in de plinten, in het bad of het plafond en kan je zelf regelen. Water, warmte en een intense massage

text

Het voordeel van een Belhydro-massagebad

Een onderwatermassage heeft pas effect als ze op de juiste manier en op de juiste plaatsen wordt uitgevoerd. Daarom hechten we bij Belhydro zo veel belang aan de keuze van het juiste bad: je moet er niet alleen comfortabel in kunnen liggen, de massagejets moeten ook hun werk kunnen doen. Het bad moet diep genoeg zijn voor een optimale rugmassage en zodat je lichaam het comfortabel warm heeft. Tegelijk mag je bad niet te breed zijn, zodat de waterstromen je dijen en enkels goed kunnen masseren.

Onze vakmannen maken je massagesysteem daarom op maat van je lichaam, met speciale aandacht voor de positie van je rug en je voetzolen voor een optimaal massage-effect. Na de montage gaat elk bad minstens 24 uur op de testbank, waar we het testen op lekkages, een correcte werking van alle functies en een volledige leegloop van de leidingen. Doorstaat jouw massagebad deze quality test, dan is het klaar voor installatie!

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?