Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Nieuwe, moderne toonzaal voor Sax in Zele

Nieuwe, moderne toonzaal voor Sax in Zele

12 november 20192.26 minuten lezen

Op een nieuwe, nog vlotter bereikbare locatie.

In juni opende Sax een gloednieuwe toonzaal in Zele, op een nieuwe, nog vlotter bereikbare locatie. De nieuwe showroom is bovendien een stuk overzichtelijker dan de vorige. Het frisse interieur – met extra veel lichtinval en tal van inspirerende badkameropstellingen – maakt een bezoek absoluut de moeite waard.

Toonzaal Zele sfeerbeeld

Alle badkamerstijlen, voor elk budget

Op zoek naar een nieuwe badkamer voor je bouw- of renovatieproject, zijn je kranen toe aan een update of wil je je badkamer omtoveren tot een heuse wellnessruimte? In Sax’ gloednieuwe toonzaal in Zele vind je extra veel inspiratie. Of je nu houdt van luxueuze badkamers, strak en trendy sanitair of een eerder landelijke look, alle stijlen zijn vertegenwoordigd. “Elke opstelling heeft zijn eigen stijl”, zegt toonzaalverantwoordelijke Corvin Pletinck. “Bovendien zijn alle hedendaagse trends vertegenwoordigd in de toonzaal, zowel qua look – modern, luxueus, landelijk, retro, … - als op het vlak van technische nieuwigheden. Ideaal om ideeën op te doen.”

PURO2-testmodule in de toonzaal

Net als in de andere showrooms van Sax, kan je in Zele ook producten testen. Eens kijken hoe een douchetoilet precies werkt of zelf voelen wat PURO2 – het nieuwste product van Belhydro – doet voor je huid? Je kan het hier uitproberen. “PURO₂ reinigt de huid met water en microscopisch kleine luchtbellen”, legt Corvin Pletinck uit. “Er komen geen chemische producten aan te pas en de combinatie van zuurstof en water werkt verzachtend voor mensen met huidaandoeningen. In de toonzaal kan je het effect van PURO2 zelf ervaren met behulp van een testmodule: een bassin waar je je hand in kan stoppen zodat de luchtbellen je huid kunnen reinigen. Daarna voelt je huid heerlijk zacht aan, een aanrader!”

Toonzaal Zele sfeerbeeld

Advies van professionals

Behalve om producten te bekijken en te testen, kan je in de Sax-toonzaal in Zele terecht voor professioneel advies over badkamerinrichting, maar ook over verwarming, ventilatie of andere sanitaire technieken. “Welke sanitaire toestellen passen in je badkamer, hoe kies je het juiste materiaal, wat zijn de voor- en nadelen van verschillende toepassingen en producten, … het zijn allemaal vragen waar mijn collega’s en ik je mee kunnen helpen. Heb je nog geen installateur, dan kunnen we je ook iemand aanbevelen die vertrouwd is met het product van je voorkeur. Zo ben je zeker van een goede plaatsing en service.”

Toonzaal Zele sfeerbeeld

De nieuwe toonzaal in Zele bevindt zich naast het kantoor en het magazijn van Sax. Producten ophalen kan dus via de afhaalbalie op dezelfde site. De showroom in Zele is bovendien vlot bereikbaar, met een ruime parking voor de deur. Kom langs van maandag tot zaterdag om inspiratie op te doen of maak een afspraak en laat je adviseren door onze medewerkers.

Tot binnenkort!

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?