Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Nieuwe trends in de badkamer.

Nieuwe trends in de badkamer.

21 december 20181.35 minuten lezen

Drie badkamertrends met een tijdloze porseleinlook

1. Mix en match met natuurlijke materialen

Dé badkamertrend van het moment is de terugkeer naar natuurlijke materialen. Hout, porselein, keramiek, natuursteen - het liefst in sobere kleuren en met een elegant design – u kan ze volop mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld een fijne porseleinen opbouwkom met een wastafelmeubel van hout: héél stijlvol en warm tegelijk.

Tip: de fijne porseleinen opbouwkommen, wastafels en wc’s uit de Strada II-collectie van Ideal Standard zijn flexibel te combineren met tal van houten meubelen en legplanken. U kan ze bovenop het meubel of de legplank plaatsen of rechtstreeks aan de wand bevestigen. Ze zijn bovendien beschikbaar met of zonder kraangaten.

Mix en match met natuurlijke materialen

2. Modern minimalisme

Het nieuwe minimalisme oogt veel warmer dan zijn voorgangers. Het keert terug naar de essentie, zonder natuurlijke, organische vormen en lijnen uit het oog te verliezen. Een hedendaagse minimalistische badkamer is tegelijk sober en verfijnd, met veel aandacht voor evenwicht en harmonie.

Tip: rechthoekig, rond of ovaal, de Strada II-wastafelreeks is beschikbaar in tal van vormen, zodat u het perfecte evenwicht creëert in de badkamer. Enkele modellen zijn voorzien van een fijn opstaand boordje dat niet alleen elegant oogt, maar ook afdruipend water voorkomt.

Modern minimalisme

3. Innovatief met tijdloze materialen

Research en innovaties op het vlak van materiaalgebruik zorgen voor vernieuwende toepassingen met tijdloze materialen. De designs van de Strada II-reeks zijn niet alleen flexibel combineerbaar met andere elementen, ze bestaan bovendien uit zeer fijn porselein, gemaakt volgens de hoogste Europese norm EN 14688.

Lees meer over de Strada II - wastafelreeks en andere Ideal Standard-badkameroplossingen.

innovatief met tijdloze materialen

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.