Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Ontdek de 7 voordelen van PURO2 hydrotherapie.

Ontdek de 7 voordelen van PURO2 hydrotherapie.

27 september 20182.565 minuten lezen

Voor Belhydro, het wellnessmerk van Sax, was donderdag 20 september een grote dag. Na een lange testfase was het eindelijk zover. Het nieuwste product PURO2 werd voorgesteld aan de toonzaaladviseurs van Sax.

Vol belangstelling werd geluisterd naar de helende werking van dit bad. Nadien was iedereen overtuigd. Dit is hét bad van de toekomst. Een zuurstofbad. Zuiver water, zonder additieven.

PURO2 hydrotherapie bied je immers een diepe reiniging, verjongingskuur, wellnessbeleving en therapeutische behandeling in één. En dat allemaal met water en lucht, zonder toevoeging van chemische stoffen.

Wil je zelf meer te weten komen over dit nieuwe systeem? Kom dan zeker tussen 6 en 14 oktober naar de Bisbeurs in Flanders Expo. PURO2 is daar te zien op onze stand in Hal 3.

Kan je niet wachten tot dan om meer te weten te komen over dit exclusieve Belhydro-product?

Wij zetten alvast zeven voordelen voor jou op een rij:

Zacht water, zachte wellness!

1. Diepe reiniging voor een zijdezacht gevoel

PURO2 reinigt dieper dan andere cosmetische behandelingen. De zuurstofrijke luchtbellen in het water zijn zo klein dat ze kunnen doordringen tot diep in je poriën, waar ze alle onzuiverheden verwijderen. Daardoor voelt je huid na elk bad zijdezacht aan.

2. Enkel zuurstof en water

Geen additieven, enkel zuiver water en luchtbellen. PURO2 is een pure weldaad voor je huid, die enkel gebruikmaakt van de natuurlijke kracht van water en zuurstof. Je kan het systeem dus zo vaak gebruiken als je wil, je huid voelt altijd even zacht aan en straalt van gezondheid.

3. Je huid voelt en oogt jonger

De minuscule luchtbelletjes brengen zuurstof tot diep in je huid en stimuleren zo de natuurlijke collageenproductie. Die stof houdt je huid stevig en elastisch, en remt het ontstaan van rimpels af. Zo geeft PURO2 je huid een frisse en jonge uitstraling.

4. Verlicht de symptomen van huidaandoeningen

Omdat PURO2 enkel gebruikmaakt van water en zuurstof, is het zeer geschikt voor mensen met huidaandoeningen als eczeem, psoriasis of ichtyosis. Het maakt de huid soepel en hydrateert ze op een zachte, natuurlijke manier. Zo verlicht het de symptomen van die aandoeningen aanzienlijk.

Zacht water, zachte wellness!
Zacht water, zachte wellness!

5. Het water behoudt langer zijn temperatuur

De zuurstofbelletjes zijn zo klein dat ze onder het wateroppervlak blijven hangen. Daar houden ze de warmte van het water vast, zodat het nauwelijks afkoelt terwijl jij geniet van je zuurstofbad.

6. Neutraliseert vrije radicalen

De luchtbelletjes die in het water worden geblazen, zijn negatief geladen. Net als de lucht na een stevige onweersbui. Die negatieve ionen hebben een positieve impact op je geest en je lichaam, want ze stimuleren de productie van serotonine, helpen vrije radicalen – of positieve ionen – in je lichaam te neutraliseren en versterken je immuunsysteem.

7. Ontspannende, lichtjes bruisende sensatie

Met z’n minuscule luchtbellen geeft PURO2 je een lichtjes bruisende sensatie. Het heerlijk warme water ontspant bovendien je lichaam en helpt je geest tot rust te komen. Na afloop heb je niet alleen een zijdezachte huid, maar voel je je van kop tot teen als herboren!

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.