Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Optimale hygiëne

Optimale hygiëne

2 april 20202.135 minuten lezen

met automatische kranen

Vandaag de dag komen we ontzettend veel in contact met allerlei virussen en bacteriën. Denk maar aan deurklinken, uw smartphone, handen schudden,… Allemaal dingen waarmee we dagelijks in contact komen. We weten dan ook allemaal dat handen wassen van cruciaal belang is, willen we ons ertegen beschermen. Met automatische kranen kan dit nu nog hygiënischer verlopen!

text

Op het moment dat uw handen voor de sensor van deze elektronische HANSASTELA komen, begint het water vanzelf te stromen. Deze betrouwbare sensor neemt perfect de positie van uw handen waar.

Vroeger kon u u haast niet indenken om een automatische kraan bij u thuis te hebben. U zag ze enkel op openbare plaatsen, maar dat is nu verleden tijd. Steeds meer huishoudens kiezen voor automatische kranen. Dit heeft grotendeels te maken met het strakke design, maar ook met de talrijke voordelen dat deze kranen met zich meebrengen.

Nieuwsgierig naar deze voordelen? Lees dan zeker verder.

Een optimale hygiëne

U moet uw kraan niet meer aanraken voor het aan- en uitzetten, wat ervoor zorgt dat ze hygiënischer zijn dan de manuele kranen. Op deze manier krijgen virussen en bacteriën dus geen kans meer om zich te verspreiden en hebt u minder poetswerk. Mooi meegenomen toch? 
 

Geen waterverspilling


Het water stroomt enkel en alleen wanneer u het nodig hebt. Wanneer u dus met uw handen voor de sensor komt, stroomt het water in de juiste hoeveelheid op de temperatuur die u wenst. Kranen die blijven openstaan? Niet met automatische kranen! 
 

Gemakkelijk in gebruik


Het enige wat u moet doen is uw handen voor de sensor houden, zo simpel is het. 


Bespaar geld op uw water- en energiefactuur


Toch wel het belangrijkste voordeel voor vele huishoudens. Het gemiddelde rendement op de investering voor een automatische kraan is berekend op 30%. Hoe hoger de waterkosten, hoe groter het rendement. Hoe lager de waterkosten, hoe langer het duurt om de kosten terug te verdienen. De terugverdientijd is gemiddeld 3 tot 6 maanden.
 

Een design dat bij u past


Tegenwoordig zijn er uiteenlopende woonstijlen. Ook bij elektronische kranen kan u een model kiezen dat bij uw interieur en binnen uw budget past.

Hebt u ook interesse in een elektronische kraan en wilt u graag weten wat de markt te bieden heeft? We geven u graag enkele voorbeelden:

text
  1. HANSAMURANO, de slimme waterval voor jouw badkamer 
  2. HANSADESIGNO STYLE ,  een eyecatcher aan de wastafel

Nieuwsgierig naar het volledig assortiment? Voorlopig kan u helaas niet langskomen in één van onze toonzalen, wel kan u het aanbod bekijken op de website van hansa.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?