Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Smartcontrol – Jouw revolutionaire manier om van water te genieten

Smartcontrol – Jouw revolutionaire manier om van water te genieten

13 mei 20194.53 minuten lezen

Publireportage - Grohe

GROHE SmartControl is de innovatieve douchebediening waarmee je moeiteloos het volume en de temperatuur kunt aanpassen, de gewenste straalsoort kunt selecteren en kunt schakelen tussen hoofd- en handdouche. Draai eenvoudig de greep omhoog om het volume te verhogen - van Eco naar Full Flow - en draai de greep naar beneden om deze te verlagen. Druk om het water te pauzeren als jij dat wilt. SmartControl slaat zelfs je voorkeur voor de volgende keer op.

text
 1. Druk op de knop om de douche te starten.
 2. Draai om de straalsterkte vloeiend in te stellen van Eco tot Full Flow.
 3. Druk weer op de knop om te stoppen of uw douche te onderbreken. Het watervolume dat u hebt gekozen, blijft hetzelfde wanneer u de douche opnieuw start.

Douchegenot tot de derde macht

Flexibel

GROHE SMARTCONTROL geeft jou flexibele controle - verander eenvoudig de straalsoort voor exact de juiste hoeveelheid water. Van een zachte straal tot een verfrissende douche, precies zoals jij dat wilt.

Krachtig

Kracht binnen handbereik met GROHE SMARTCONTROL. Kies een straal die krachtig genoeg is om shampoo uit te spoelen, of de geconcentreerde Jet straal om de dagelijkse stress weg te masseren.

Ontspannend

Relax met GROHE SMARTCONTROL. Alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning: kies voor een zachte, verfrissende regenbui of zet het watervolume op maximaal voor een zomerse plensbui.

Ontdek de wereld van Smartcontrol

GROHE SmartControl biedt een scala aan verschillende installatie-opties en mogelijke combinaties.

Rainshower SmartControl douchesystemen

 • XXL genot en 100% controle - zo wil je douchen. Je wilt genieten van je favoriete straalsoort, verkwikkend of ontspannend, stimulerend of verzachtend. Maar je wilt ook gemakkelijk van straal kunnen veranderen. Je wilt je douche op precies de juiste temperatuur, gloeiend heet, verfrissend koud of gewoon heerlijk warm. En natuurlijk let je er op dat je exact de hoeveelheid water gebruikt die je nodig hebt.
 • Met het nieuwe GROHE Rainshower® SmartControl 360 douchesysteem geniet je elke dag van deze gepersonaliseerde en luxueuze douche-ervaring. Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume.
 • De XXL hoofddouche garandeert ultiem genot. Onder de ovaalvormige hoofddouche van 360 mm breed past je hele lichaam. Of je nu een verfrissende tropische regen kiest of een ontspannende massage, je ideale straal is slechts met één druk op de knop van je verwijderd.
 • GROHE TrioMassagestraal: de combinatie van de befaamde Bokomastraal en twee GROHE Massagestralen geeft je een hoofd- en schoudermassage in één combinatiestraal.
  • GROHE PureRain/Rain O² straal met verbeterde sproeigaatjes.
  • GROHE Starlight® sproeiplaat van verchroomd metaal.
  • GROHE EasyClean afneembare, vaatwasbestendige sproeiplaat.
text

Euphoria SmartControl

 • Met het GROHE Euphoria SmartControl douchesysteem geniet je van een douche-ervaring die echt euforisch is. 
Van zijn gebruiksvriendelijke, handige functionaliteit tot zijn slanke, eigentijdse ontwerp, de Euphoria SmartControl heeft het allemaal.
 • Designpliefhebbers zullen dol zijn op het uiterlijk van het Euphoria SmartControl 310 douchesysteem het biedt ontwerpmogelijkheden die ideaal zijn voor elke moderne badkamer. De royale douchekop van 310 mm is verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versies. Jekunt ook het materiaal selecteren voor de sproeiplaat van de Euphoria 310 - kies uit een oogverblindende, duurzaam verchroomde StarLight chroomafwerking of elegant MoonWhite-acrylglas.
 • Een modern uiterlijk en strakke lijnen zijn een essentieel aspect van het Euphoria SmartControl 260 douchesysteem.
Maar het ontwerp omvat zoveel meer: de royale douchekop is op een draaibare douche-arm gemonteerd, waardoor je hem 180 graden kunt draaien om je perfecte hoek te bereiken. Met de douchehouder van de Euphoria SmartControl 260 schuif je de handddouche op een ideale hoogte. De QuickFix douchestang is eenvoudig te installeren met gebruik van bestaande boorgaten.

Grohtherm SmartControl

 • Maak kennis met Grohtherm SmartControl, een belangrijke nieuwe ontwikkeling in opbouw thermostaatkranen, die je ultieme betrouwbaarheid voor jouw badkamer bieden. Grohtherm SmartControl is beschikbaar als een afzonderlijke kraan. Ontworpen om de perfecte looks die je van een GROHE product zou verwachten te combineren met het intuïtieve, eenvoudige comfort van SmartControl.
 • Grohtherm SmartControl is beschikbaar als douchethermostaat met één SmartControl-knop; een badthermostaat met twee knoppen: voor de baduitloop en handdouche; of als onderdeel van een doucheset, in combinatie met een douchestang van 600 mm of 900 mm en een Euphoria 100 massage handdouche. De Grohtherm SmartControl opbouw thermostaatkranen zijn eenvoudig te installeren in elke badkamer, ideaal voor een snelle upgrade.
 • Met Grohtherm SmartControl realiseer je jouw droombadkamer zelfs in een kleine ruimte. Het strakke, compacte ontwerp biedt voldoende ruimte onder de douche en de gladde bovenkant is ontworpen om douchegel en shampoo op te plaatsen. Tel daarbij de eenvoudige, intuïtieve pictogrammen op de SmartControl-knoppen bij op en je zult zien dat het ontwerp van Grohtherm SmartControl een chique uiterlijk en moeiteloze functionaliteit uitstraalt.
text

SmartControl Inbouw

 • Wanneer je de luxe hebt dat je jouw douche vanaf nul kan ontwerpen, is Grohtherm SmartControl gecombineerd met de Rainshower SmartActive 310 een fantastische optie. Door de inbouw installatie en het bijzonder minimalistische design, biedt Grohtherm SmartControl meer ruimte onder de douche en een overzichtelijke, nette aanblik. Dit biedt ook extra praktische voordelen: schoonmaken gaat sneller en is comfortabeler. Met de Rainshower SmartActive 310 wordt jouw douche het moment waar je elke dag naar uitkijkt. Dankzij de ruime afmetingen van de douchekop en twee verschillende straalsoorten kun je kiezen tussen een zachte, ontspannende GROHE PureRain-ervaring of de nieuwe, stimulerende GROHE ActiveRain - of een combinatie van beide.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.