Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Volledig vernieuwde toonzaal Sax Brugge.

Volledig vernieuwde toonzaal Sax Brugge.

27 februari 20181.765 minuten lezen

Officiële opening en opendeurweekend

Met trots ontving we gisteren 400 geïnteresseerden op de officiële openingsavond in de volledig vernieuwde toonzaal te Brugge. Deze avond, specifiek gereserveerd voor onze professionele klanten/installateurs, is minstens zeer geslaagd te noemen. De oh’s en de ah’s waren meermaals te horen. Niet alleen bij het binnenkomen, maar ook verder bij het ontdekken van dé toonzaal anno 2018.

De genodigden werden meegenomen in een totaalconcept dat alle zintuigen prikkelden. Iedereen werd feestelijk ontvangen met een glaasje en een hapje. Daarna volgden inspirerende speeches van algemeen directeur Jan Masselis en Vlaams Volksvertegenwoordiger Francesco Vanderjeugd. De ontdekking van de toonzaal kon beginnen. Beleving en inspiratie zijn hier de keywords.

speech
speech

Uniek in zijn soort

Het kunnen voelen aan de verschillende waterstralen biedt eenechte meerwaarde bij de keuze van de juiste kraan ofhoofddouche. De tot in de puntjes uitgewerkte badkamers zorgenonmiddellijk voor een huiselijk gevoel en zeer veel inspiratie.Van klassiek tot ultramodern, van budgetvriendelijk tot luxeproducten, voor elke stijl en budget is er wat wils.

kranen

Energiek vooruitdenken

De ruime toonzaal van 1.500m² biedt niet alleen plaats aan het zeer uitgebreide gamma voor de badkamer. Een groot deel in de toonzaal is voorbehouden voor de technieken die zorgen voor een behaaglijk comfort. Zij maken van uw huis een warme thuis. In het energiehuis krijgt u een mooi overzicht van alle technieken die bijdragen tot energiezuinig verwarmen en ventileren.

Thuiskomen in uw eigen wellnessparadijs

Het paradepaardje van de toonzaal is zeker de wellnessruimte. Een sfeervol ingerichte ruimte waar u, na afspraak, in alle rust kan genieten en onze unieke producten kan ervaren. De testruimte is ingericht met twee massagebaden, een buitenspa, stoomcabine en infraroodcabine. Alles wat van uw badkamer een echt wellnessparadijs maakt.

bad
## Opendeurweekend voor het grote publiek

Ondertussen is de vernieuwde toonzaal reeds een maand open. Tijd om de deuren wagenwijd open te zetten. Tijdens ons opendeurweekend op 3 en 4 maart verwelkomen wij graag iedereen van Brugge en omstreken met een hapje en een drankje. Voor de allerkleinsten voorzien we kinderanimatie. U verlaat onze toonzaal niet alleen met heel veel inspiratie, maar ook met een rijk gevulde goodiebag.

Tot binnenkort.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?