Volledig vernieuwde toonzaal Sax Brugge

Volledig vernieuwde toonzaal Sax Brugge

27 februari 20181 minuut lezen

Officiële opening en opendeurweekend

Met trots ontving we gisteren 400 geïnteresseerden op de officiële openingsavond in de volledig vernieuwde toonzaal te Brugge. Deze avond, specifiek gereserveerd voor onze professionele klanten/installateurs, is minstens zeer geslaagd te noemen. De oh’s en de ah’s waren meermaals te horen. Niet alleen bij het binnenkomen, maar ook verder bij het ontdekken van dé toonzaal anno 2018.

De genodigden werden meegenomen in een totaalconcept dat alle zintuigen prikkelden. Iedereen werd feestelijk ontvangen met een glaasje en een hapje. Daarna volgden inspirerende speeches van algemeen directeur Jan Masselis en Vlaams Volksvertegenwoordiger Francesco Vanderjeugd. De ontdekking van de toonzaal kon beginnen. Beleving en inspiratie zijn hier de keywords.

speech Jan
speech

Uniek in zijn soort

Het kunnen voelen aan de verschillende waterstralen biedt eenechte meerwaarde bij de keuze van de juiste kraan ofhoofddouche. De tot in de puntjes uitgewerkte badkamers zorgenonmiddellijk voor een huiselijk gevoel en zeer veel inspiratie.Van klassiek tot ultramodern, van budgetvriendelijk tot luxeproducten, voor elke stijl en budget is er wat wils.

kranen

Energiek vooruitdenken

De ruime toonzaal van 1.500m² biedt niet alleen plaats aan het zeer uitgebreide gamma voor de badkamer. Een groot deel in de toonzaal is voorbehouden voor de technieken die zorgen voor een behaaglijk comfort. Zij maken van uw huis een warme thuis. In het energiehuis krijgt u een mooi overzicht van alle technieken die bijdragen tot energiezuinig verwarmen en ventileren.

Thuiskomen in uw eigen wellnessparadijs

Het paradepaardje van de toonzaal is zeker de wellnessruimte. Een sfeervol ingerichte ruimte waar u, na afspraak, in alle rust kan genieten en onze unieke producten kan ervaren. De testruimte is ingericht met twee massagebaden, een buitenspa, stoomcabine en infraroodcabine. Alles wat van uw badkamer een echt wellnessparadijs maakt.

bad

Opendeurweekend voor het grote publiek

Ondertussen is de vernieuwde toonzaal reeds een maand open. Tijd om de deuren wagenwijd open te zetten. Tijdens ons opendeurweekend op 3 en 4 maart verwelkomen wij graag iedereen van Brugge en omstreken met een hapje en een drankje. Voor de allerkleinsten voorzien we kinderanimatie. U verlaat onze toonzaal niet alleen met heel veel inspiratie, maar ook met een rijk gevulde goodiebag.

Tot binnenkort.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
woensdag 9 mei 2018Een douchetoilet, iets voor jou?

Wij zetten de voordelen voor jou graag op een rijtje

image
woensdag 14 maart 2018Hoe kiest u het massagebad of buitenspa die perfect bij u past?

Onze expert aan het woord

image
maandag 12 maart 2018Hoe kunnen we besparen op kostbaar drinkwater?

Hoeveel water verbruiken de gezinnen in Vlaanderen?

image
maandag 8 januari 2018Nieuwe bouwnormen 2018

2018: wat is er nieuw bij de bouwnormen?