Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Wellnessparel aan zee…

Wellnessparel aan zee…

10 oktober 20191.44 minuten lezen

Met een Belhydro- massagebad!

Genieten van een saunabeurt, een sessie in de infraroodcabine, lekker lang dobberen in een massagebad van Belhydro… Bij privéwellness Cybèle in Knokke-Heist is het wellnessaanbod zo compleet dat je telkens als herboren buitenkomt. De wellnessparel ligt midden in het groen, op een boogscheut van het strand en de duinen en vlakbij het centrum van Knokke.

“Ik ben Cybèle wellness gestart in 2013”, steekt gastvrouw Sophie Vanden Borre van wal. “De privéwellness is geïntegreerd in ons huis. Gasten komen binnen in de hal en gaan dan via een trap naar de benedenverdieping waar onze wellness is ingericht. Je kunt er plaatsnemen in de ligbedden, er is een massageruimte, een sauna, een infrarood- en een stoomcabine, een ruime inloopdouche en een massagebad van Belhydro. Een buitentrap leidt naar de tuin waar je kan genieten van de jacuzzi of relaxen in de zetels in de zon.”

Sauna

Meer dan een bubbelbad “Omdat we al een enorme buitenspa hadden, twijfelde ik initieel over het massagebad voor binnen. Ik ging een kijkje nemen bij Sax Sanitair. Toen ik zelf plaatsnam in het massagebad in de testruimte, was ik meteen verkocht. Uiteindelijk bleek het een heel goede investering, want zowat acht op de tien klanten maakt gebruik van het massagebad binnen. Zeker als het weer niet denderend is, wordt het massagebad verkozen boven de jacuzzi in de tuin.” “Het Belhydro-bad doet dan ook meer dan een gewoon bubbelbad. Het massagebad richt waterstralen op specifieke punten van je lichaam, zoals je voeten. Klanten vinden het bad doorgaans heel relaxerend. Mijn vast clientèle gebruikt het steeds opnieuw bij elk bezoek. Dat is de beste reclame, toch?”

Boek met de code BELHYDRO2019/2 en ontvang 10% korting op een wellnessarrangement. Geldig tem 31/12/2019. Enkel geldig bij Cybèle wellness.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?