Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzalen ontvangen. Wens je deskundig advies? Dit kan ENKEL OP AFSPRAAK Maak hier een afspraak..
Zacht, aangenaam en stil douchen

Zacht, aangenaam en stil douchen

9 juni 20192.705 minuten lezen

Publireportage - Hansgrohe

Zacht, aangenaam en stil: douchen in een cocon

Houdt u ook zo van ‘cocooning’, uzelf terugtrekken in huiselijk geluk? Dan bent u ongetwijfeld fan van het idee om thuis een privéspa te hebben. Met duizenden microfijne druppeltjes omhult de nieuwe straalsoort PowderRain van hansgrohe u in een zinnenprikkelende cocon. In het nieuwe toevluchtsoord waar u zich kunt terugtrekken, dromen en volledig ontspannen is alles zacht en stil.

PowderRain: ontspannend zacht, dankzij microfijne druppels

De nieuwe microdruppels voelen heerlijk aan op uw huid. Ze roepen de aangenaamste gevoelens op wanneer water door hansgrohe douches stroomt. Deze fijne straal bezorgt u niet alleen een unieke douche-ervaring. De watervoering is bovendien zo uitgekiend dat het bij het douchen nauwelijks spat.

text

Zalige ‘cocooning’ onder de douche en fluisterzacht douchen

De cocon van water werd ontwikkeld om u vol genot te kunnen afzonderen. Opdat u zich omsluierd en geborgen voelt en douchen uw eigen wellness-plezier wordt. De zachte straal zorgt voor een fantastisch gevoel van het water op uw hele huid. Duizenden microdruppels bezorgen u douchegenot voor al uw zintuigen. Alsof u in een zachte regenbui in het regenwoud staat. Het water wordt in de douchekop veelvuldig opgesplitst en komt extra zacht uit de sproeier. De experts in het hansgrohe soundlaboratorium zijn erin geslaagd om de douchegeluiden aanzienlijk terug te dringen: tot een fluistertoon. Opdat u zich bij de dagelijkse lichaamsverzorging totaal kunt afzonderen.

Minidruppels, maximaal resultaat en bovendien weinig spatten

PowderRain is zacht EN effectief. De vele, vele druppels spoelen douchegel en shampoo grondig af en uit. Bovendien spat de nieuwe microstraal enorm weinig (tot 40%). Voor u betekent dat: minder kalkvlekken = minder poetsen. Dat is in elke badkamer handig, en zeker bij open douches, die nu net in de mode zijn.

text

PowderRain in handdouches, douchesets en douchesystemen

Al met minimale wijzigingen kunt u in uw douche genieten van PowderRain. Als u uw badkamer helemaal opnieuw wilt inrichten, bieden wij de volledige oplossing.

  • De nieuwe microdruppels komen uit de driestralige handdouche Raindance Select S 120 3jet PowderRain. De twee overige straalsoorten heten "Rain" (volle straal) en "Whirl" (massagestraal). Met de Select-knop kunt u gemakkelijk hiertussen omschakelen. De nieuwe handdouche draait u gewoon op uw doucheslang. Ook de installatie van een bijbehorende douchestang levert geen problemen: doucheset Raindance Select S 120 3jet PowderRain.

  • Wilt u dat de microstralen uw hele lichaam omhullen? Laat dan PowderRain van boven uit de hoofddouche Raindance S 240 1jet PowderRain komen.

  • De in alle opzichten verwennende combinatie van hoofddouche, handdouche (beide met PowderRain) plus thermostaat: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet PowderRain.

Techniek kan zo aangenaam zijn

Om u goed te voelen, stuurt hansgrohe de waterstralen in volledig nieuwe richtingen. PowderRain vindt namelijk zijn oorsprong in een innovatieve technologie. De afzonderlijke PowderRain-sproeiers bezitten zes fijne openingen (in plaats van maar één), die de straal in microdruppels opdelen. Daarom is deze straal zoveel fijner dan gewone douchestralen. U voelt het water vederlicht op uw huid terechtkomen.

text
Geniet van 100€ op de PowderRain Showerpipe van Peter Sagan en douche als een echte pro! Meer info kan je hier vinden.

Breng een bezoek aan één van onze toonzalen en kom alles te weten over de Hansgrohe PowderRain. Maak nu een afspraak.

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 juni 2021Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.