Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Belangrijk bericht i.v.m. COVID-19: We mogen je weer in onze toonzaal ontvangen. OPGELET: EEN AFSPRAAK MAKEN IS NOODZAKELIJK. Maak hier een afspraak..
Zacht water, zachte wellness!

Zacht water, zachte wellness!

24 september 20182.225 minuten lezen

Je hoeft heus niet naar een dure spa te trekken voor een deugddoende wellnessbehandeling. Ook in je eigen badkamer kan je perfect tot rust komen. In de jacuzzi, onder de (regen)douche of al dobberend in een lekker lang, warm bad… Met de juiste sfeer, de badkamer op jouw maat én vooral het perfecte, zachte water ervaar je het wellnessgevoel bij jou thuis. Zo begin je eraan.

Zacht water, zachte wellness!

Kies de juiste kranen

Droom jij van een massagebad in je badkamer of ben je eerder fan van een regendouche? Wat je ook verkiest, hecht zeker belang aan het kraanwerk in jouw badkamer. Een mooie designkraan op je wastafel, een sproeikop met massagestralen, een regendouche met zijsproeiers of een extra handdouche: de perfecte kranen op jouw maat maken het verschil tussen een functionele badkamer en je eigen wellnessoord.

Investeer in een waterontharder

Uiteraard wil je niet dat vervelende kalkvlekken je nieuwe kranen ontsieren of dat de waterdruk al snel afneemt door vernauwde kraanopeningen. Daarom investeer je het best van bij de start in een goede waterontharder. Bij het Belgische Delta vind je innovatieve ‘water softeners’ van een hoogwaardige kwaliteit. Een absolute aanrader!

De waterontharders zorgen ervoor dat er zacht water uit jouw gloednieuwe kranen stroomt. Zo zijn kalkaanslag of miezerige waterstraaltjes door vernauwde kraanopeningen voorgoed verleden tijd. Je behoudt steeds het maximale debiet. En je hoeft in je kostbare vrije tijd niet te staan schrobben om je kraanwerk spic en span te houden.

Zacht reinigen én voeden

Bij een wellnessbehandeling draait alles om een grondige reiniging en voeding van je lichaam. Door een lekker warm bad of een hete douche gaan de poriën van je huid open en spoelt het vuil weg.

Zacht water, zachte wellness!

Met een heerlijk geurende scrub reinig je nog een tikje grondiger en maak je je huid helemaal klaar om gevoed te worden. Spoel nadien de scrub goed weg met zacht water, zo blijven er geen zeep- of kalkresten achter en kan je huid je favoriete bodylotion nog beter opnemen.

En afgedroogd … met een groene handdoek

Nadien droog je je natuurlijk het liefst af met een zachte handdoek. Wist je dat zacht water ook je wasgoed in topconditie houdt? Het is niet alleen de beste keuze voor je kraanwerk én je huid, maar ook voor je ecologische voetafdruk. Wie investeert in een waterontharder, heeft minder zeep én minder wasmiddel nodig. Het gevolg? Zachtere handdoeken met een groen kantje. De Delta ‘water softeners’ werken bovendien hydraulisch. Ze verbruiken dus geen elektriciteit en zijn bij de zuinigste op de markt. Goed voor het milieu en … je portemonnee!

Zacht water, zachte wellness!

Bekijk onze waterontharders van Delta

Misschien interesseren volgende blogposts u ook:

image
10 april 2021Nieuwe naam nieuw logo.

Sax + Lambrechts + Schrauwen = STG

image
2 december 2020Haal onze toonzaal tot bij je thuis.

Vraag nu een toonzaal bezoek aan bij onze adviseurs.

image
31 oktober 2020Informatie impact COVID-19 op toonzalen en filialen

Hoe ziet uw bezoek aan onze toonzaal er op dit moment uit?