Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Burgbad

Bel

Badkamer of vakantie ? Bel brengt de frisheid en ongedwongenheid van een onbekommerde vakantie in de badkamer thuis. Met lichte fronten in eikendecor stralen de wasplaats met keramische wastafel, de verlichte spiegelkast met bespiegelde zijkanten, het gezellige sideboard en de innovatieve levensgrote spiegel met uitrustbare deur Scandinavische flair en levenslust uit.

Coco

Design, dat esthetica en functionaliteit evenredig omzet. Spiegelkast en wastafelensemble beheersen het vormspel tot in de puntjes. De wastafel met duidelijk geaccentueerde waskom fascineert optisch en met veel plaats om iets op te zetten. Dankzij de dunne materiaaldikte vormen de wastafel en de onderkast een perfecte eenheid. Sterk en tegelijkertijd licht.

Eqio 1.0

Telkens als u Eqio ontmoet in uw badkamer zal u telkens opnieuw enthousiast worden, over de wastafel uit glas, mineraalsteen of keramiek, over de praktische kenmerken, en het voortreffelijk design.

Eqio 2.0

Want Eqio heeft alles wat u zich als klant van een badkamerprogramma wenst: het unieke burgbad-design, goede kwaliteit, en dat voor een redelijke prijs.

Essento

Op alle stijlvragen weet Essento een overtuigend, duidelijk gedefinieerd antwoord. Zoals de ruime, maar licht werkende hoge kast in natuurlijk fris houtdecor, die stijlvol wordt aangevuld door duidelijke statements in hoogglanslak en keramiek.

Iveo

Alles doordacht en bewust gearrangeerd. Voor veel uitstraling en effect. Dat is het grote talent van Iveo, dat speciaal in de kleine badkamers prachtig tot zijn recht komt.

Junit

Zowel optisch als functioneel zorgt de heldere lijnvoering in het zwart, gecombineerd met de dunne wastafelplaat en de schappen met zichzelf herstellend oppervlak, voor een effectvolle indringendheid.

rc40

Maatwerk

Sana

Sana heeft veel capaciteiten. De wastafel uit mineraalmarmer kan zich met zijn grote bladen enorm goed aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Dankzij de flexibele vormgeving is hij bovendien ook zeer goed in staat om op elke plaats te passen. En dankzij de ruime schuiflades met afzonderlijke indeling is heel goed in staat om van alles te bevatten.

Yumo

Mooi is het wanneer estetica en functie het hoofd zo verfrissend koel houden. De Wandspiegel met geïntegreerde lichtbalk zet daar atmosferisch zachte lichtaccenten tegenover. Een waar droomteam!

Misschien interesseren deze merken je:

image
image
image
image
image
image
image
image