Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Honeywell

Voor een slim huis vertrouw je op Honeywell

Vertrouw op onze ervaring en expertise !

Over de hele wereld vertrouwen mensen al meer dan 100 jaar op de technologie van Honeywell. Wij maakten woningen confortabeler, verkeer veiliger en hielpen zelfs een man op de maan te zetten. Vandaag de dag kun je vertrouwen op ons portfolio connected producten, dat we speciaal ontwikkeld hebben om jouw huis nog slimmer te maken.

Slimmer wonen simpeler gemaakt !

Wij weten dat het leven hectisch kan zijn en agenda’s soms onvoorspelbaar. Daarom ontwerpen wij onze producten met het echte leven als uitgangspunt. Met onze draadloze en connected producten wordt je huis slimmer, veiliger en comfortabeler dan ooit en maken we het makkelijk om op elk moment de controle te houden, hoe de dag ook verloopt.

Neem de controle waar je ook bent

Get Connected !

Slimmere woningen zijn connected woningen – met meer controle, meer comfort en meer besparingspotentieel. Onze Lyric en Total Connected Comfort apps bieden de mogelijkheid om met je smartphone jouw slimme Honeywell producten op elk moment en op elke plek te kunnen regelen.

Connectie met andere slimme merken

Al meer dan 100 jaar vertrouwen mensen over de hele wereld op de technologie van Honeywell.

Wij weten dat de vraag naar connected home producten elke dag groeit. Daarom werken we samen met gerenommeerde partners om nog slimmere oplossingen te ontwikkelen, die onderling nog efficiënter met elkaar communiceren en nog eenvoudiger te bedienen zijn. Zodat we samen daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Met onze connected producten wordt je wooncomfort verzorgd – op een eenvoudige, intuïtieve manier. Je Honeywell connected home past zich niet alleen aan jouw ritme aan, maar groeit ook nog eens met je mee. Dag na dag. Jaar na jaar. Apparatuur en apps die integreren met Honeywell producten verhogen je comfort, veiligheid en beveiliging nog verder en maken het leven makkerlijker. Voor nu en voor de toekomst. Vertrouw op Honeywell.De toekomst van de techniek voor comfort, veiligheid en beveiliging.

Gerelateerde blogposts:

image
23 augustus 2019Energiezuinig bouwen

De visie van Sax in een handig stappenplan

image
15 augustus 2019Rookmelders redden leven!

Hoe beschermt u zich tegen brandgevaar?

Misschien interesseren deze merken je:

image
image
image
image
image
image
image
image