Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Jaga

Al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de HVAC-wereld. Daarbij kijken we zeker niet alleen naar techniek, ook de uitstraling van een product is voor ons belangrijk. Maar, Jaga is méér dan een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en onze medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion en building bridges.

Deze waarden houden we altijd in ons achterhoofd als we aan het werk zijn:

Respect Nature:

Denk aan de natuur. De keuze voor het meest ecologische en duurzame pad mag wat ons betreft geen vrijblijvende optie zijn. Het is de weg die we vanzelfsprekend bewandelen. Jaga doorbreekt het traditionele denken door te investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die minder energie en minder grondstoffen verbruiken.

Awake the artist

Denk eens aan iets anders! Geen standaardproducten, maar oplossingen op maat zonder beperkingen. Samen bepalen we de juist vorm, kleur of materiaal voor de oplossing waar je naar op zoek bent.

Dream a future

Durf te dromen, kijk vooruit. Ontwerp innovatieve producten die al met een been in het volgende decennium staan.Ontwikkel nieuwe technologieen en systemen die de aarde alle kansen op een duurzame toekomst geven.

Create emotion

Ervaringen zeggen meer dan 1.000 woorden. Daarom ontwikkelenden we het Jaga Experience Lab. Dit is een grote koelcel met daarin twee identieke huizen, zodat elke denkbare oplossing gemeten, getest en ervaren kan worden.

Building bridges

Bouw bruggen en breng de wensen van alle betrokken partijen samen tot een passend concept dat scoort op duurzaamheid, comfort, energiebesparing, gebruiksgemak etc.

Misschien interesseren deze merken je:

image
image