Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Kaldewei

Aus Liebe zum Duschen - Kermi

Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal – Een uniek materiaal met 30 jaar garantie

Het perfecte materiaal voor perfect design heeft een naam: Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal. Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, sinds mensenheugenis gewaardeerd en elk voor zich beschikkend over unieke materiaaleigenschappen. Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en vervormbaarheid. Glas is bijzonder resistent tegen chemische of thermische belasting en biedt een schitterende optiek. Robuust staal en resistent glas vormen in speciaal geëmailleerd KALDEWEI een onlosmakelijke verbinding, waarin de afzonderlijke kwaliteiten van beide materialen een volmaakte symbiose aangaan.

Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal is uniek. KALDEWEI is de enige fabrikant wereldwijd die het recept van de emaillering zelf heeft ontwikkeld en het emaille in eigen smeltovens produceert. In het gehele traject van de gehele toegevoegde waardeketen – van emaillevervaardiging en staalvervorming tot en met de veredeling met speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal – kiest KALDEWEI heel bewust voor productie op uitsluitend de vestigingslocatie in Ahlen. Vanuit Ahlen exporteert KALDEWEI zijn hoogwaardige badoplossingen „made in Germany“ over de hele wereld. Met de ambitie van een pionier, die de grenzen voortdurend verder verschuift, om het goede nog beter te maken, heeft KALDEWEI het speciale recept en het productieprocédé van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal bijna een eeuw lang verder ontwikkeld, voortdurend verfijnd en consequent verbeterd. Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal vormt een blijvende waarde, die men dagelijks ziet, ondergaat en steeds opnieuw apprecieert.

Geëmailleerde douchevlakken van KALDEWEI scheppen niet alleen individualiteit en elegantie in de badkamer. Zij staan tevens voor duurzame kwaliteit en volmaakte waardebestendigheid. Want dankzij de hoedanigheid van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal zijn KALDEWEI douchevlakken uitzonderlijk robuust en bijzonder hygiënisch tegelijk. Bovendien overtuigen de perfect op elkaar afgestemde systeemcomponenten door hun harmonieuze wisselwerking – het sluiten van compromissen bij het inbouwen is verleden tijd. Daarnaast waarborgen KALDEWEI douchevlakken Duitse kwaliteit, die wereldwijd wordt gewaardeerd en toegepast.

Op buitengewoon esthetische wijze onderstreept deze nieuwe collectie matte kleuren* de aparte signatuur van onze douchebakken en verlegt ze de grenzen op het gebied van sensualiteit en waardigheid. Zo zijn – passend bij de actuele tegeltrends – bij de Coordinated Colours Collection de kleuren van de douches op vloerniveau perfect op de in de handel verkrijgbare tegelkleuren afgestemd.

Voor de Avantgarde ligbadenmodellen ASYMMETRIC DUO, CENTRO DUO, CONODUO en ELLIPSO DUO is eveneens een reeks keuzekleuren uit de collectie Coordinated Colours (alpinewit mat, lavazwart mat, city-antraciet, seashell creme mat, oyster grey mat) leverbaar.

Duurzaamheid begint bij KALDEWEI al bij het design, dat staat voor duurzame esthetiek. De hoge kwaliteit van de KALDEWEI ligbaden en geëmailleerde douchevlakken wordt onderstreept door de productontwikkeling. Zo kunnen klanten lang genieten van hun aanschaf. Niet voor niets geeft KALDEWEI 30 jaar garantie op zijn geëmailleerd staal. Duurzaamheid komt dus ook tot uiting in de opvallend lange levensduur van de KALDEWEI ligbaden en douchebakken. Producten, die lang meegaan door hoogwaardig materiaal en design, ontlasten de milieubalans met betrekking tot het transport, de productie en het afvoeren.

KALDEWEI gebruikt voor zijn geëmailleerde producten uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Dit geldt zowel voor het staal als voor het glazuur, dat uit grondstoffen uit de aarde bestaat: bijvoorbeeld kwarts, veldspaat en mineralen. De ligbaden en geëmailleerde douchevlakken zijn volledig recyclebaar. Het staal en email hoeven niet te worden gescheiden, er zijn geen gevaarlijke afvalstoffen. KALDEWEI is de enige sanitairproducent die zijn email zelf produceert en zo de samenstelling en verwerking van de oppervlakbehandeling volledig in eigen hand heeft.

Een milieuvriendelijker fabricageproces waarbij minder grondstoffen worden gebruikt, is voor KALDEWEI vanzelfsprekend. Bovendien wordt aan alle wettelijke normen met betrekking tot emissies, arbeidsveiligheid en afvalstoffen voldaan en vaak worden deze zelfs overtroffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van overbodige verpakkingen en de transportkosten worden geminimaliseerd. Dankzij de concentratie van de totale productie op de locatie Ahlen worden geïntegreerde fabricageprocessen en een geoptimaliseerde logistiek mogelijk gemaakt. KALDEWEI let bijzonder op energiezuinigheid en heeft daarom een moderne blokverwarmingsinstallatie in gebruik. Verder wordt het afvalwater in een eigen zuiveringsinstallatie behandeld en milieuvriendelijk afgevoerd.

KALDEWEI kan terugblikken op een jarenlange historie van uiteenlopende, gerenommeerde disignprijzen. In het bijzonder onze symbiose van designkwaliteit en ruimtewinst geldt al vele jaren als uitzonderlijk innovatief. Met meer dan 120 onderscheidingen is KALDEWEI thans een van 's werelds meest onderscheiden badfabrikanten.

Speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal: uniek materiaal voor hoogwaardige badkameroplossingen

Staal en glas – twee volstrekt authentieke, natuurlijke materialen, die elk beschikken over unieke materiaaleigenschappen. Staal staat voor stevigheid, hoge belastbaarheid, robuustheid en stabiliteit. Glas is krasvast en bijzonder resistent tegen chemische of thermische belasting en biedt een schitterende optiek. Robuust staal en resistent glas vormen in de speciaal geëmailleerd KALDEWEI producten een onlosmakelijke verbinding, waarin de afzonderlijke kwaliteiten van beide materialen een volmaakte symbiose aangaan. Klanten overal ter wereld vertrouwen op de superieure materiaaleigenschappen van dit materiaal. Met meer dan 120 is KALDEWEI bovendien een van ’s werelds meest bekroonde badfabrikanten. Douches, baden en wastafels van KALDEWEI bieden ontelbaar veel mogelijkheden om de badkamer perfect in te richten. De superieure materiaaleigenschappen van speciaal geëmailleerd KALDEWEI staal komen tot uitdrukking in de kwaliteitsbelofte van maar liefst 30 jaar garantie.

Gerelateerde blogposts:

image
30 november 2019Naar een duurzame plasticvrije maatschappij?

Begin in de badkamer!

image
28 oktober 2019Minder poetswerk in de badkamer = meer tijd om te genieten!

De meeste mensen houden niet van poetsen. Jij bent ook geen fan? Doe dan je voordeel met geëmailleerd staal van Kaldewei!

image
18 maart 2019Lente in je badkamer

6 zonnige decoratietips

Misschien interesseren deze merken je:

image
image
image
image
image
image
image
image