Paradigma

Thuiskomen doet u in een gezellig warm huis. Genieten van een lekker warm bad of een verfrissende douche garandeert een bruisende start of de ideale ontspanning na een vermoeiende dag. Om aan dit hedendaagse comfort te voldoen, is het belangrijk om over de juiste technieken te beschikken. Paradigma biedt voor elke levenstijl een totaalpakket aan en dit met zorg voor onze natuur.

Onafhankelijkheid dankzij de zon

Bekijkt u het leven niet liever van de zonnige kant? Met een Paradigma zonnesysteem draagt u actief bij aan de bescherming van het klimaat én uw energiefactuur wordt niet langer beïnvloed door de steeds toenemende energieprijzen. Tevens zult u de waarde van uw woning aanzienlijk zien stijgen. Daarenboven schijnt de zon gratis voor iedereen en gelukkig maar!

De kracht van eenvoud

Met haar AQUA systeem maakt Paradgma het u zeer gemakkelijk om over te schakelen op zonnewarmte. Onze zonneboilersystemen leveren warmte voor alle huishoudelijk gebruik, d.w.z. voor uw sanitair warm water (SWW) én voor de ondersteuning van uw centrale verwarming.

Ecologie dragen wij in ons hart &
Technologie is onze passie.

Wij denken en werken in een ecologisch consequente manier, i. e. “Ecoquent” en ontwikkelen zó onze producten. Deze filosofie maakt ons één van de meest innovatieve bedrijven in de thermische zonne-energie sector. Wij bieden zeer efficiënte en innovatieve oplossingen voor ecologisch verwarmen, warm water en proceswarmte.

Ons vakmanschap

Vandaag is Paradigma één van de toonaangevende leveranciers op het gebied van ecologische verwarmingstechnologie in Europa. De keuze voor Paradigma is zonneklaar!

Ontdek onze merken

selecteer
Renson
Begetube
Remeha
Vaillant
Kaldewei
Jaga
Midea
Grohe
Axor
Alape
Kermi
Wilo
Fsb
Ideal Standard
Duravit
Schell
Belhydro
Atlantic
Sleurs
Paradigma
Acv
Duscholux
Artissan
Stelrad
Geesa
Viega
Hansa
Villeroy & Boch
Pressalit
Delta
Dab
Delabie
Gessi
Burgbad
Zehnder
Aquaconcept
Honeywell
Hewi
Hansgrohe
Emco
Aquaprestige
Vasco
Hueppe
Cintropur

Uw totaalconcept op maat