Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

Stelrad

warmte die bij jou past

Energiezuinige radiatoren door het unieke ECO-CONCEPT !

Uniek aan de Stelrad ECO-technologie is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt, waardoor deze een hogere temperatuur heeft, en pas daarna naar de achterste plaat stroomt. Dit zorgt voor meer stralingswarmte aan de voorzijde, waardoor het comfortgevoel verhoogt. Als gevolg van het doorstromingsconcept is de achterste plaat ook minder warm dan bij de conventionele paneelradiatoren. Er gaat dus minder stralingswarmte verloren door de muur via de achterkant van de radiator.

De unieke en vernieuwende techniek van de ECO-radiator verhoogt uw comfortgevoel, verhoogt de efficiëntie van uw verwarmingsinstallatie en vermindert de CO2-uitstoot. Bovendien daalt uw energiefactuur tot 10,5%. Deze besparing werd bevestigd met een Kiwa-certificaat.

ECO en DECO een mooie combinatie !

Stelrad speelt gericht in op de groeiende marktvraag naar stijlvolle en aantrekkelijke radiatoren die bijdragen aan een energiezuinige woning. De revolutionaire ECO-technologie is ook op een groot aantal decoratieve radiatoren van toepassing. Laat u in dit opzicht dan ook verleiden door de energiezuinige deco radiatoren Planar Slim ECO, Planar ECO en Planar Style ECO.

Laat je charmeren door de radiatoren uit de DESIGN Reeks

Door de mooie vormgeving charmeren de Stelrad design radiatoren eenieder van ons. Het specifieke design oogt niet alleen gracieus, het zorgt daarnaast ook voor een aangename warmte. Bovendien kan u door middel van kleur de designradiatoren naadloos laten overgaan in uw interieur of hen net gebruiken als eyecatcher om de ruimte extra karakter te geven. Welke keuze u ook maakt, de design radiatoren geven uw woning een onderscheidend karakter.

Decoratief design en installatiecomfort gekoppeld in de 8 CONNECIONS Range.

Stelrad komt met een nieuw assortiment radiatoren voorzien van 8 aansluitingen. Dit biedt een buitengewone flexibiliteit naar aansluitmogelijkheden toe. Hierdoor zijn ze multi inzetbaar en zeer interessant voor zowel nieuwbouwprojecten als kleine en grote renovaties. Deze nieuwe uitvoering is bovendien beschikbaar als basis en decoratief model.

Misschien interesseren deze merken je:

image
image
image
image
image
image
image
image