Hoofdzetel

Autostradeweg 3
9090 Melle
Tel: +32 / 9 252 44 00
Fax: +32 / 9 252 52 12

viega

Rubriek a

Viega Eco Plus Installatietechniek voor de voorwandtechniek

Viega inbouwtechniek voor creatief badkamer-design. Kleuren, tegels, armaturen – wat de optische vormgeving van een badkamer betreft, telt alleen de persoonlijke smaak. Voor alles wat achter de wand gebeurt, is echter vakkennis vereist.

Visign for Style Bedieningsplaten.

Design voor elke badkamer. Of het nu in de gezinsbadkamer of in semi-openbare sanitaire ruimtes is – de bedieningsplaten van de Visign for Style-serie overtuigen niet alleen door bedieningscomfort en betrouwbare kwaliteit. Ze zorgen ook voor verfrissende accenten in de badkamer en laten zo en passant zien dat perfectie geen luxe hoeft te zijn

Visign for More

Luxe voor uw badkamer

Viega Visign for More kiest voor perfectie in alle opzichten: van de vormgeving door de gerenommeerde designstudio Artefakt en de moderne techniek tot hoogwaardige materialen als metaal en glas. Zo voldoet elke Visign for More-bedieningsplaat aan de hoogste eisen op het gebied van zowel esthetiek als bedieningscomfort.

Rubriek c

Viega Advantix en Advantix Vario:

Design douchegoten en en –wandafvoeren

Viega Advantix

De vormgevingsvereisten voor badkamers zijn vandaag hoger dan ooit. Sinds lang hebben hoogwaardige materialen en een modern, sober design hun intrede gedaan in deze bijzondere ruimte – ongeacht de bouwkundige omstandigheden. Optische en technische vereisten waaraan de Viega Advantix-douchegoot op elegante manier voldoet. Dankzij de uitmuntende kwaliteit bij het materiaal en de verwerking, alsook een overzichtelijk modulair systeem wordt de keuze en combinatie van onderdelen eenvoudiger.

Advantix Vario

Ontwerp met de allergrootste flexibiliteit: De Advantix Vario kan zowel in als tegen de wand of vrij in de ruimte worden aangebracht – naar keuze als rechte lijn, in L- of U-vorm, aangepast aan architectuur en vereiste afvoercapaciteit. En bij een renovatie, is er zowel een wandafvoer als douchegoot met een opbouwhoogte van maar 70 mm.

Viega douchebakafvoeren

Voor de hoogtste eisen aan Design en afvoercapaciteit

De trend naar regen-, stort-, en XXL-douchekoppen zet nog steeds door. Met douchebakafvoeren waarvan de afvoercapaciteit tot wel 100 % boven de norm ligt, is dat geen probleem. De hoogwaardig geproduceerde, robuust en vooral meermalen onderscheiden designafdekkappen maken de moderne vormgeving van de badkamer tot een kinderspel.

Rubriek d

Viega Afvoertechniek voor badkuipen en badrandvulling

Multiplex/Rotaplex F en Trio E

Viega afvoeren en overlopen voor badkuipen zijn een zekere zaak: hoge afvoer- en overloopvermogens in combinatie met geringe bouwhoogten en eenvoudige montage. De onderscheiden Visign-afwerksets bepalen de maatstaven in de moderne badkamerwereld. De geoptimaliseerde functie-eenheid van de series Multiplex en Rotaplex is eenvoudig te installeren en kan in badkuipen met een wanddikte tot 10 mm gemonteerd worden.

Multiplex Trio F vult het bad fluisterstil vanuit de bodem. Het water wordt straalvormig via de afvoerrozet ingelaten. Toeloop is dankzij een hoogteverschil duidelijk gescheiden van de afloop.

Bedieningscomfort in beste vorm en materiaal

Het toegankelijke bedieningsconcept van de Multiplex Trio E armatuur maakt de bediening ervan heel eenvoudig. De Multiplex Trio E3 biedt als extra voorziening een display- met een lichte druk op de knop wordt een menu zichtbaar voor de instelling van het vullen van uw bad. De combinatie met de elektrisch geregelde badarmatuur, zoals de Multiplex Trio F biedt nog meer comfort.

Misschien interesseren deze merken je:

image
image
image
image
image
image
image
image